coachendpaardslider00.jpeg

Missie en Visie

Coachend Paard wil een plaats zijn waar bijzondere dingen gebeuren. Een plek waar trainingen, workshops, coaching gesprekken en psychosociale therapiesessies volledig tot hun recht komen. Niet op de laatste plaats is de unieke atmosfeer van onze locatie en de aanwezigheid van de paarden, een van de redenen van het succes. Coachend Paard wil voelen als een warm bad; een plaats waar een ieder zich na binnenkomst direct thuis voelt.

Mensen kunnen veel leren van de eerlijke en oprechte manier waarop paarden in het leven staan. Door hun directe reacties op ons gedrag laten de paarden ons zien wie we zijn en hoe we denken, handelen en samenwerken.

Als coach, trainer en psychosociaal therapeut zie ik het als mijn missie om mensen door middel van paardencoaching, en dus door middel van het directe contact met de paarden en de natuur, dichter bij zichzelf te brengen en zo bij te dragen aan de ontwikkeling van het individu en in het verlengde daarvan het team en de organisatie.

Francisca Staleman

Coachend Paard is een Bureau voor Persoonlijke- & Teamontwikkeling

    Wij zijn gespecialiseerd in:
  • Individuele Coaching
  • Teambuilding 
  • Bedrijfs-, Team- & Afdelingsuitjes
  • Paardencoaching
  • Workshops gericht op (Innerlijk) Leiderschap
  • Integrale Psychosociale Therapie

Coaches

10.jpg

Francisca Staleman

Francisca (1968) is oprichter en eigenaar van Coachend Paard (2010), een Bureau voor persoonlijke- en team ontwikkeling. In haar bedrijf werkt ze als Senior Coach, Trainer en Integraal Psychosociaal Therapeut en voor veel verschillende organisaties.


Voor meer informatie over haar achtergrond; LinkedIn Francisca Staleman

Joline Brooijmans

Ik ben Joline Brooijmans, coach, CREF-behandelaar, instructrice en docente Paardensport en -houderij. Vanaf april 2018 ben ik op maandag werkzaam als CREF behandelaar bij Coachend Paard.

Van huis uit ben ik met paarden opgegroeid en heb hier mijn werk van kunnen maken. Door eigen ervaringen maar ook als docente en paardrij-instructrice zag ik veel jongeren, maar ook volwassen, worstelen met hun basisvertrouwen. Hierdoor heb ik gezien wat voor een invloed paarden kunnen hebben bij de ontwikkeling van mensen. Naast alle opleidingen die paard-gericht zijn, heb ik er voor gekozen om ook een paardencoach en CREF behandelaars opleiding te volgen. Het werken met paarden krijgt hierdoor een hele andere dimensie voor mij. Samen met mensen en paarden werken aan de ontwikkeling van de mens als persoon. Voor mij is dit de kers op de taart; mooi en dankbaar werk.

Joline-Brooijmans.jpg

Co Coaches

Sammy

Sammy is een 26 jarige ruin. 17 jaar geleden is hij bij ons gekomen en heeft inmiddels grote stappen gemaakt in (zelf)vertrouwen. Sammy is de leider van de groep en heeft graag een aantal merries om zich heen. Hij is eerlijk en oprecht en gaat absoluut voor je door het vuur. Sam scant erg goed of iemand wel te vertrouwen is en geeft zijn leiderschap niet zo snel op. Sammy is een bijzonder dier om mee kennis te maken. Hij daagt u uit om uw echte leiderschapskwaliteiten te tonen.

eerste-keer-in-de-wei.jpg
foto-oekie-website.jpg

OEKIE

Oekie is een 25 jarige Shetland ruin. Hij is een echte levensgenieter en houdt erg van eten. Oekie is een enorm gezelschapsdier en kan dan ook niet goed tegen alleen zijn. Poetsen en knuffelen kunnen hem niet lang genoeg duren. Aandacht staat bij hem voorop. Het is een blij dier en snel tevreden. Maar zoals velen van zijn soortgenoten is Oekie ook erg eigenwijs. Hij is erg expressief en geeft duidelijke signalen aan mensen terug.

FLAME

Onze laatste aanwinst is Flame.  Een 18-jarige merrie die onze kudde mooi aanvult.

Flame2.jpg

Coachend Paard

Peperstraat 38
2969AZ Oud Alblas

Telefoon: 0184-632423
Mobiel: 06-45780443