coachendpaardslider00.jpeg

Missie en Visie

Coachend Paard wil een plaats zijn waar bijzondere dingen gebeuren. Een plek waar trainingen, workshops, coaching gesprekken en psychosociale therapiesessies volledig tot hun recht komen. Niet op de laatste plaats is de unieke atmosfeer van onze locatie en de aanwezigheid van de paarden, een van de redenen van het succes. Coachend Paard wil voelen als een warm bad; een plaats waar een ieder zich na binnenkomst direct thuis voelt.

Mensen kunnen veel leren van de eerlijke en oprechte manier waarop paarden in het leven staan. Door hun directe reacties op ons gedrag laten de paarden ons zien wie we zijn en hoe we denken, handelen en samenwerken.

Als coach, trainer en psychosociaal therapeut zie ik het als mijn missie om mensen door middel van paardencoaching, en dus door middel van het directe contact met de paarden en de natuur, dichter bij zichzelf te brengen en zo bij te dragen aan de ontwikkeling van het individu en in het verlengde daarvan het team en de organisatie.

Francisca Staleman

Coaches

Francisca Staleman

Francisca (1968) is oprichter en eigenaar van Coachend Paard (2010), een Bureau voor persoonlijke- en team ontwikkeling. In haar bedrijf werkt ze als Senior Coach, Trainer en Integraal Psychosociaal Therapeut en voor veel verschillende organisaties.


Voor meer informatie over haar achtergrond; LinkedIn Francisca Staleman

Coachend Paard

Peperstraat 38
2969AZ Oud Alblas

Telefoon: 0184-632423
Mobiel: 06-45780443