Individuele Coaching

Wie ben ik? Ontdek jezelf!

Alle moderne stijlen van leiderschap hebben zelfkennis als basis. Wat onze sterke en zwakke kanten zijn weten we meestal wel. Weten hoe we overkomen bij anderen is al niet voor iedereen bekend. En waarom we sommige dingen graag doen en andere juist niet, daar zijn we nog minder van bewust.

Zelfkennis geeft ons inzicht in ons handelen, inzicht als leider waar we goed in zijn en voor welke zaken we beter anderen kunnen inschakelen. Zo halen we het beste uit onszelf naar boven en geven we ons leven optimaal zin.

Daarnaast kunnen mensen door allerlei omstandigheden in een fase komen waarin het nodig is om zichzelf tegen het licht te houden en gerichter met zichzelf in gesprek te komen. Soms kan een arbeidsconflict een reden zijn, maar ook bij stress en een op handen zijnde burn-out, een vastlopen in de functie of een reorganisatie kunnen maken dat het verfrissend en patroon doorbrekend kan zijn om een coach in het persoonlijk proces te betrekken.

Bij coaching draait het in wezen om verandering.

Coachend paard heeft een reputatie op het gebied van coaching. Francisca Staleman heeft uitgebreide trainingen en ervaringen op het gebied van coaching achter de rug en baseert zich in haar werk mede op diverse beproefde methoden.

Aan de hand van een intakegesprek, waarbij het persoonlijke vraagstuk wordt besproken, geformuleerd en vastgesteld, wordt in het kader van een verdere persoonlijke groei (en loopbaanontwikkeling) een specifiek coaching traject afgesproken.

Coaching in rustig gelegen boerderij

“Paarden kunnen je helpen met het hervinden en ontwikkelen van jezelf?”

Coachend Paard

Peperstraat 38
2969AZ Oud Alblas

Telefoon: 0184-632423
Mobiel: 06-45780443