Authentiek Leiderschap

Onder alle omstandigheden jezelf zijn!

Reorganisaties, herstructurering, efficiëntieslag. Veel organisaties moeten zich hervormen om de concurrentiestrijd aan te gaan. Het aansturen en managen van een bedrijf, organisatie of afdeling vraagt hierdoor steeds meer kennis, vaardigheden en creativiteit. Van u als manager of leidinggevende wordt verwacht dat u strategie ontwikkelt, koers bepaalt en (aan)stuurt.

De training Authentiek Leiderschap is ontwikkeld voor leidinggevenden die in hun leiderschap verdieping aan willen brengen en actief vorm willen geven aan hun persoonlijke en professionele ontwikkeling als leidinggevende.

Eén van de voorwaarden in deze tijd voor een gezond team, organisatie of bedrijf is authentiek leiderschap. Bij de overheid, in het bedrijfsleven, in de gezondheidszorg, maar ook op andere terreinen in onze samenleving, wordt gezocht naar authentieke leiders. Leiders die op een gezonde en authentieke manier anderen leiding geven om samen de resultaten te realiseren en daarbij de uitdagingen van deze tijd aan te durven gaan.

Training Authentiek Leiderschap

Dit vraagt om leiderschapsontwikkeling. Enerzijds om na te denken over je persoonlijke leiderschap (wie ben ik als leider, waar sta ik voor en hoe wil ik mij verder ontwikkelen) en anderzijds om een actieve ontwikkeling van je professionaliteit. Daar gaat het zowel om inzicht en bewustwording, als om het trainen van vaardigheden voor de dagelijkse praktijk: ontwikkelen van een inspirerende visie en heldere strategie, het coachen en stimuleren van medewerkers, het omgaan met weerstand en onzekerheid tijden verandertrajecten en het opbouwen van een gezond en effectief team.

Paardencoaching

In de training wordt gebruikt gemaakt van het beeldende en inzichtvergrotende managmentinstrument "Paardencoaching".

Aanvullend op het trainingsprogramma bieden wij coachingsgesprekken aan. 

Het programma bieden wij voor bedrijven als een incompany training aan.

Jezelf blijven

"Om in de huidige hectische tijden als leidinggevende overeind te blijven is het absoluut noodzakelijk dat leidinggevenden onder alle omstandigheden zichzelf zijn.

Door de training ‘Authentiek leiderschap’ krijgt de leidinggevende op een praktische manier een beter zicht op de eigen authenticiteit. Door het als gevolg daarvan gegroeide zelfbeeld wordt men een leidinggevende die ‘echt’ is en meer inlevingsvermogen krijgt in de relatie met zichzelf, collega’s, medewerkers en klanten.

Door het betere zelfbeeld is men ook in staat om zichzelf doelgerichter bij te sturen om zo de gewenste persoonlijke groei te realiseren. Door in authenticiteit te groeien, wordt men een evenwichtiger mens en een beter leidinggevende."

 

Authentiek leiderschap, accepteert het Paard u als authentiek leider?

“Om te overleven is het voor paarden essentieel dat zij goed leiderschap van afstand herkennen. Ervaren ze oprecht, duidelijk en betrokken leiderschap, dan volgen ze vanzelfsprekend.”

Meer informatie?

Neem direct contact op via 0184-632423 of stel uw vraag via het contactformulier.

Open het contactformulier >

Coachend Paard

Peperstraat 38
2969AZ Oud Alblas

Telefoon: 0184-632423
Mobiel: 06-45780443

  • Coachend Paard is aangesloten bij: NOBCO, Nederlandse Orde van BeroepsCoaches en EMCC
  • Coachend Paard is opgeleid tot gecertificeerd CREF-Methode Behandelaar
  • CRKBO Instelling01
  • crkbo docent
  • Coachend Paard is opgeleid bij het Instituut voor Kennis en Vaardigheden (IKEV)
  • Sinds 2017 is IKEV West aangesloten bij NRTO
  • Coachend Paard is aangesloten bij Stichting Kwaliteitsregister Jeugd
© 2021 Coachend Paard. All Rights Reserved. Design by GMCplus